Een avond vol verrassingen.

Wat een avond vol verrassingen. Wederom was het Droomhuis uitgenodigd in de Gouden Leeuw om de cheque in ontvangst te nemen van Rotary Club Wijk bij Duurstede. Het is alsof je in een warm bad komt. Iedereen is belangstellend, denkt mee, wil helpen om het Droomhuis te realiseren. Dat geeft alleen al zoveel energie!

De voorzitter van de Rotary Club de heer Kees Mocking overhandigde het prachtige bedrag van €15.000 aan onze voorzitter Jan Klaver. Het evenement Golf by Duurstede krijgt elk jaar heel veel enthousiastelingen bij elkaar om naast een partij golf te spelen ook een prachtig bedrag bij elkaar te slaan. Complimenten voor de organisatie en allen die erbij betrokken of aanwezig waren. Daarnaast werd door de heer Marcel Ploumen, die als directeur afscheid had genomen bij de Rabobank, het Droomhuis in het zonnetje gezet door een cheque te geven van €1180 die bijeengebracht was op zijn afscheidsreceptie. Heel bijzonder dat zelfs op zo'n persoonlijk moment aan het Droomhuis wordt gedacht.

Daarnaast was er nog verrassing. De firma Jacomij Metalen uit Wijk bij Duurstede had zijn 40-jarig jubileum te vieren en dat mocht over de gehele wereld alle relaties weten. Daarnaast zei directeur de heer Theo van den Heuvel, dat hij de relaties had gevraagd om de felicitatie voor Jacomij om te zetten in een donatie voor het Droomhuis. Er kwam een blanco cheque te voorschijn en langzaam werd van achter naar voren het bedrag ingevuld. Eerst de laatste 3 cijfers: 290 en daarna een 7 ervoor. Wat een mooie bedrag hoorde je iedereen denken maar tot ieders verbazing verscheen er nog een 2 voor! €27.290…

Dat het een feestelijke avond zou worden, dat was voor iedereen wel duidelijk. Maar dat het zo'n avond met verrassingen zou worden…dat had niemand toch durven dromen. Wij als Droomhuizers hebben heerlijk geslapen die nacht met in ons gedachten: 'Wat is het toch heerlijk door zoveel hartelijkheid en betrokkenheid gedragen te worden.'