Pannenkoeken eten

op .

Tijdens een van de vergaderingen werd er geopperd om met de toekomstige bewoners en hun familie gezamenlijk pannenkoeken te gaan eten bij Pannenkoekhuis Bergzicht in Woudenberg. Zo zie je elkaar ook ook eens op een andere manier. Voor het eerst ontmoeten alle toekomstige bewoners van het Droomhuis elkaar. Hoe het eraan toeging….
De foto's spreken voor zich! 

Pannenkoek eten in Pannenkoekhuis Bergzicht in Woudenberg.
Voor de eerste keer kwamen de ouders en de toekomstige bewoners van Stichting Droomhuis bij elkaar om samen met hun broertjes en zusjes van een heerlijke pannenkoek te gaan genieten. Spannend hoor…. hoe zouden de kinderen op elkaar reageren? Want het doel van dit leuke uitje was toch om elkaar beter te leren kennen en te observeren hoe reageren ze op elkaar. Ook heel bijzonder… want met elkaar heb je hetzelfde ideaal voor ogen. Een goede en veilige woonplek creeren voor je kind in een groene ruime omgeving dicht bij het ouderlijk huis. Een aantal van de kinderen kenden elkaar al van het dagverblijf, anderen waren nieuw.

Maar het beleven, het bekijken, het contacten van elkaar was heel bijzonder. Ontroerend mooi soms. Even een hand vast houden, even de koppies tegen elkaar. Het zou mooi zijn als iedereen zo puur en intens zou kunnen kennis maken met elkaar bij zo'n eerste ontmoeting. Daarnaast hebben de broers en zussen ook met elkaar kennis gemaakt en ook zij deelden veel ervaringen uit net zoals hun ouders. Er waren serieuze gesprekken maar er is heerlijk gelachen. Tja, nu zouden we nog bijna vergeten te vermelden hoe de pannenkoeken smaakten...

Kijk maar naar de foto's die spreken voor zich. In ieder geval is zo'n uitje voor herhaling vatbaar vond iedereen.

Foto's van het Pannenkoeken eten